J.A.U. SeeMIX, 650g

30.90

Ruokintatesti: 9 koiraa 10:stä hyötyy J.A.U. SeeMIX tuotteen käytöstä. Erinomainen lisä kuiva- ja raakaruokintaan. EI SISÄLLÄ: ylikorkeita arseeni- ja jodimääriä.

Tuotetunnus (SKU): 2100 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Legendaarisen Suomen Kennelliiton kunniapuheenjohtajan, kansainvälisen ulkomuototuomarin, kasvattajan, kirjailijan ja ravitsemusalan lehtorin mukaan nimetty kolmen eri merilevän seos koirille. Elävää ja luonnollista ravintoa kaikkiin ruokintamuotoihin.

J.A.U. SeeMIX - täydennysravinto koirille, 3 eri merilevää

Merileväseos / Algblandning / Seaweed mix: Gracilaria, Ulva lactuca, Ascophyllum nodosum

Tuotteessa olevat puna-, viher- ja ruskolevät muodostavat ainutlaatuisen, toisiaan täydentävän yhdistelmän bioaktiivisia tehoaineita luonnollisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa.

EI SISÄLLÄ: korkeita arseeni- ja jodimääriä, täyte- ja lisäaineita, GMO.
ENSISIJAISET KÄYTTÖKOHTEET: ihon, karvapeitteen, suuhygienian ja suolistomikrobiston hyvinvointiin. Soveltuu päivittäiseen käyttöön kuiva- ja raakaruokinnassa. Totuta annosmäärään vähitellen viikon aikana. Vaikutus nähtävissä yleensä kuukauden kuluessa. Monipuolisesti prebiootteja (MOS, FOS) sisältävä tuote on kehitetty erityisesti tukemaan suolistomikrobiston hyvinvointia ja ylläpitämään normaalia vastustuskykyä myös toipumassa oleville koirille.

Huom. / Obs. / Note:

Products containing only Ascophyllym nodosum contain 35-45 mg/kg arsenic and 520-860 mg/kg iodine.

J.A.U. SeeMIX is manufactured following HACCP, GMP+ and according to Directive 2002/32/EC, complementary feed for pets arsenic max. 10 mg/kg*
*arseeni/arsenik/arsenic 7-10 mg/kg
jodi/jod/iodine 140-150 mg/kg

Valmistaja: SYMPPIS

Lisätiedot

Paino0.65 kg (kilogramma)
Ravintoainekoostumus / Näringsämnen:

raakaproteiini, råprotein 10.3 %
raakarasva, råfett 0.4 %
raakakuitu, råfiber 4,6 %
hehkutusjäännös, aska 31.6 %

Huom.

Markkinoiden ainoa merileväseos joka soveltuu päivittäiseen käyttöön monipuolisuutensa sekä alhaisten arsenikki- ja jodimäärien ansiosta.