Eläimet

Ne lailliset ja ainoat vapaakaupan SYMPPIS punkkipannat ja -liuokset koirille ja kissoille Suomessa. Lisäksi tuotteistamme löydät koulutus- ja aktivointitarvikkeita mukaanlukien myös koirien ja kissojen karkottamiseen käytetyt tuotteet jotka perustuvat luonnossa käytettyihin varoitussignaaleihin.

SYMPPIS punkkikarkotteet

SYMPPIS on ensimmäisenä ja toistaiseksi myös ainoana yhtiönä (2011-2020) saanut luvan Suomen turvallisuus- ja kemikaalivirastolta (TUKES) lääkeaineettomien punkki- ja hyönteiskarkotteiden myyntiin koirille ja kissoille Suomessa. SYMPPIS karkotteisiin kuuluvat pannat, punkkiliuokset ja sprayt.

Huom. Mikäli tapaat Suomen markkinoilta muita vapaakaupan karkotepantoja ja karkoteliuoksia koirille ja kissoille – siis muita kuin SYMPPIS karkotteita ”apteekin ulkopuolelta” – niin ne ovat laittomia tuotteita joiden tuoteturvallisuutta ei ole tarkastettu.

AKTIVOINTI-, KÄYTÖS- & HOITOTUOTTEITA

Tuotteista löydät mm. suomalaisen patentoidun innovaation: LASSON joka on ”MAAILMAN TEHOKKAIN KOULUTUSVÄLINE KOIRILLE” – YKSI KOKO SOPII KAIKILLE, MAJOR DOG aktivointi- ja koulutusvälineet,  SYMPPIS Anti Stress tuotteet…

 

Lisätietoja: