Eläimet

Ne lailliset ja ainoat vapaakaupan SYMPPIS punkkipannat ja -liuokset koirille ja kissoille Suomessa. Rekisteröintiaika päättynyt. Olemme hakemassa uusia rekisteröintejä Suomen turvallisuus- ja kemikaalivirastolta 2023.

Lisäksi tuotteistamme löydät koulutus- ja aktivointitarvikkeita yms.

UUTUUS POHJOISMAISSA – NYHET I NORDEN – NEW IN SCANDINAVIA

Ruff Dawg – kestolelut kaikkein vaativimmille asiakkaille

  • 100 % MADE IN USA
  • ULTRAKESTÄVÄ UMPIKUMI
  • TAKUU POHJOISMAISSA 3 VUOTTA (ensimmäinen tuote)
  • 5 NEONVÄRIÄ: pinkki, vihreä, keltainen, oranssi ja pun.
  • KELLUVIA
  • POMPPIVIA
  • ELINTARVIKELAATU -TURVALLISIA MYÖS PIENILLE LAPSILLE

Valitse oikeankokoinen tuote koirallesi: pienet < 18 kg /40 lbs. < isot.

FI: Myönnämme ensimmäiselle Ruff Dawg tuotteelle 3 vuoden kestotakuun Pohjoismaissa. Saat sen rekisteröitymällä kahden viikon kuluessa ostohetkestä alla olevan linkin kautta (USA:ssa takuu on elinikäinen).

SE: Vi beviljar den första Ruff Dawg-produkten 3 års garanti i Norden. Du kan få den genom att registrera dig inom två veckor från köpet via länken nedan (i USA är livstidsgaranti).

UK: We grant the first Ruff Dawg product a 3-year guarantee in the Nordic countries. You can get it by registering within two weeks of purchase via the link below (in the USA – lifetime guarantee).

FI:    Takuuehdot ja rekisteröityminen
SE:   Garantivillkor och registrering
UK:  Guarantee conditions and registration

SYMPPIS punkkikarkotteet

SYMPPIS on ensimmäisenä ja toistaiseksi myös ainoana yhtiönä (2011-2020) saanut luvan Suomen turvallisuus- ja kemikaalivirastolta (TUKES) lääkeaineettomien punkki- ja hyönteiskarkotteiden myyntiin koirille ja kissoille Suomessa. SYMPPIS karkotteisiin kuuluvat pannat, punkkiliuokset ja sprayt.

Huom. Mikäli tapaat Suomen markkinoilta muita vapaakaupan karkotepantoja ja karkoteliuoksia koirille ja kissoille – siis muita kuin SYMPPIS karkotteita ”apteekin ulkopuolelta” – niin ne ovat laittomia tuotteita joiden tuoteturvallisuutta ei ole tarkastettu.

AKTIVOINTI-, KÄYTÖS- & HOITOTUOTTEITA

Tuotteista löydät mm. suomalaisen patentoidun innovaation: LASSON joka on ”MAAILMAN TEHOKKAIN KOULUTUSVÄLINE KOIRILLE” – YKSI KOKO SOPII KAIKILLE, MAJOR DOG aktivointi- ja koulutusvälineet,  SYMPPIS Anti Stress tuotteet…

 

Lisätietoja: