Dermatologia

ARVET, ATOOPPINEN DERMATIITTI, AKNE

Sonoma Pharmaceuticals Inc., USA on kehittänyt dermatologiset tuotteet, joka perustuvat laajalti patentoituun ja tutkittuun Microcyn® teknologiaan jossa hyödynnetään yhtiön itsensä kehittämää ja valmistamaa stabilisoitua hypokloorihapoketta (HOCl, 50+ patenttia, 40+ tutkimusta): Epicyn, Pediacyn ja GramaDerm.

ARVET

Silikonipohjainen Epicyn arpihydrogeeli on markkinoiden ainoa arpien hoitoon käytettävä tuote jota voidaan käyttää ensimmäisestä päivästä alkaen – siis jo silloin, kun ompeleet ovat vielä haavassa ja arpi ei ole vielä muodostunut. Uusille ja vanhoille arville – hypertrofisille ja keloidiarville. Tuotteella tehty mm. satunnaistettu kaksoissokkotutkimus: Epicyn vs. Kelo-Cote.

Epicyn ei ole perinteinen dermatologinen / kosmeettinen valmiste, vaan se on CE-merkitty virallinen lääkinnällinen laite EU:ssa (Medical Devices class IIb).

ATOPIA

Pediacyn on kliinisesti todistettu vähentämään atooppiseen dermatiittiin liittyvää kuivumista, kutinaa ja punaisuutta. Se auttaa pehmentämään ja kosteuttamaan ihoa.

Pediacyn ei ole perinteinen dermatologinen / kosmeettinen valmiste, vaan se on CE-merkitty virallinen lääkinnällinen laite EU:ssa (Medical Devices class IIb).

AKNE

GramaDerm sopii pitkäaikaiskäyttöön eikä se aiheuta haitallisia sivuvaikutuksia. Kliinisesti todistettu vähentämään tulehduksia ja punaisuutta ja on erittäin tehokas tuhoamaan Cutibacterium acnes – bakteerin. Myyntipakkaus sisältää kaksi tuotetta – toinen ihon peruspuhdistamiseen ja toinen hoitoaineeksi.

GramaDerm ei ole perinteinen dermatologinen / kosmeettinen valmiste, vaan se on CE-merkitty virallinen lääkinnällinen laite EU:ssa (Medical Devices class IIb).

Lisätietoja: